Η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά εύχεται χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά εύχεται χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες

Η σημερινή Παγκόσμια Γιορτή της Μητέρας μας αγγίζει όλους.

Διότι γιορτάζουμε την ανιδιοτελή αγάπη και την απόλυτη αυτοθυσία. Στεκόμαστε με συγκίνηση απέναντι στο θείο δώρο της μητρότητας.

Οι γυναίκες αγωνιζόμαστε σε πολλούς ταυτόχρονα στίβους της ζωής, με διαρκείς αγώνες και  αδιάκοπη πολύτιμη προσφορά στην οικογένεια και στην κοινωνία. Τίποτε δεν μας έχει χαριστεί. Ανταποκρινόμαστε  με δυναμισμό και  με μεγάλη επιτυχία στο έργο που έχουμε αναλάβει, κατακτώντας τον έναν στόχο μετά τον άλλο.

 

Η  Ελληνίδα μητέρα, μέσα σε πολύ πιεστικές συνθήκες και πρωτόγνωρες δυσκολίες παλεύει να  στηρίξει την οικογένεια της και  να μεγαλώσει τα παιδιά της, δίνοντάς τους εφόδια ζωής και προσπαθώντας να τους εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον. Για αυτήν την μητέρα, εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις και πιέζουμε διαρκώς όλα τα τελευταία χρόνια σε ευρωπαϊκό και διεθνές  επίπεδο για ζητήματα ύψιστης προτεραιότητας που συνδέονται με την υγεία και την πρόληψη, τις οικογενειακές και κοινωνικές παροχές, τις ίσες ευκαιρίες στην απασχόληση και την επαγγελματική ανέλιξη.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες, υγεία αγάπη και ευτυχία στις ίδιες και στις οικογένειές τους.

Έλενα Κουντουρά

Υπουργός Τουρισμού

Βουλευτής Α΄Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝΕΛ)